categories
Szeretetkoszoruk

Blog

Ajtódíszek

Bejárati ajtónk feldíszítésével mindenkinek megmutathatjuk, hogy végre eljött a várva várt évszak, legyen az tavasz, nyár, ősz, tél.

Ha ajtó, akkor koszorú, ha tavasz akkor pedig virágok! Ha nyár akkor még több virág,virág, virág.....

Na és szeretitek annyira, hogy akár rögtön egy kb 200 szálból álló ajtódíszt tegyetek ki az ajtótokra? Akár igen, akár nem, a virágoknak nehéz ellenállni. Ahogy az első napsugarak kisütnek, meghozzák a kedvemet egy dekoratív,csinos ajtódísz megálmodásához és elkészítéséhez. Nem titok, imádom a virágokat, szinte minden mennyiségben. Elképesztően ötletes, kreatív megoldásokkal lehet teljesen egyedi, gyönyörűséges ajtódíszetek.

Az ajtódísz a kedves vendégfogadás első szimbóluma. Az érkező vendég ezzel találkozik legelőször, amikor látogatóba érkezik hozzánk. Egy gyönyörűen kivitelezett virágcsodától a vendég hangulata is színessé-boldogabbá válik, ha belép ajtónkon. A látogatás már pozitívan indul és nincs szükség holmi bemelegítő , feloldó kezdő társalgásra, csak egy jó meleg kávéra, vagy egy jeges teára.

Esküvői stílusok

VINTAGE: Óriási sláger az esküvőknél! Évek óta az egyik uralkodó stílus irányzat. Az esküvői  dekorációkban nagymamáink korát idézzük antik és régies kiegészítőkkel.

Bájos, romantikus, finom hangulattól a rusztikusabb vonalig minden belefér, szinte a végtelenségig variálható

Családi ereklyékkel pedig az egész személyessé és egyedivé tehető.

Jellemző színek: fehér, krém, púderrózsaszín, barack, arany, vajsárga,, világos pasztell, zöld, virágmintás kiegészítők.

Anyagok tekintetében : csipke, lenvászon, selyem, zsákvászon, muszlin....

Eszközök és kiegészítők: antik vagy régi használati tárgyak, régi bőrönd, óra, antikolt gyöngy, bross, régi könyvek, régi lámpások, régi fényképek, díszes porcelánok, ládák, madárkalitkák..

Ezen kívül jöhetnek a régi bútorok: fotel, öreg ajtó, ablak, létra, komód, régi tükör.....

Fontos, hogy a helyszín is alkalmas legyen ehhez a dizájnhoz, sajnos nem mindegyik az.....

ART DECO: Az art-deco stílusnak a legközkedveltebb irányzata a geometrikus alakzatokkal játszik.

Éles kontúrvonalak, lendületes, leegyszerűsített, geometrikus formavilág jelenik meg a dekorációs elemekben, kiegészítőkben egyaránt.

Az igényesség és csillogás a fő motívum, mely az egész eseményt jellemzi.

Színek tekintetében nyúlhatunk a pasztell és a fémes színekhez, az aranyhoz, a bronzhoz és az ezüsthöz, a sötétebb árnyalatokhoz a barna,a vörös és a fekete ötvözeteihez.

Dekorációban feltűnhetnek a tollak, a parfümös üvegek, asztali lámpa, mécses, sok gyertya és gyertyatartó,fényesen csillogó felületek és igényes kiegészítők, mint például az elefántcsont, bronz, csiszolt kövek, színezett üvegek, bakelit, króm, ezüst, arany elemek, gyöngyök és tollak.

A sejtelmes megvilágítást a mécsesek, gyertyák adják.

Blog

Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Végezd el újra a keresést