Szeretetkoszoruk

Új termékek

Új termékek
Ajtódíszeink ősszel

Ajtódíszeink ősszel

Itt a szeptember! Megérkeztek a természet színei, itt az idő, hogy a bejárati ajtó is fantasztikus őszi dekorációt kapjon! Nemcsak nekünk, de a vendégeinknek sőt a járókelőknek is üdítő látványt nyújt egy-egy gyönyörű kompozíció.

Ha a családi házunkat vagy hétvégi lakunkat szeretnénk színesebbé és egyedivé tenni, akkor most az ősz színes termései, gyümölcsei és növényei  nem is lehetnek jobb dekorációk ebben az évszakban. Sokkal jobb érzés úgy hazaérkezni szeretett otthonunkba és elindulni otthonról, ha az ajtót bezárva illetve kinyitva egy csodálatos alkotásban gyönyörködhetünk. Legyen ez sütőtök, legyen ez különböző alakzatú és színű dísztök, rendezzük ezeket el a bejárat köré, a lépcsőkre, a korlátokra, az ablakpárkányokra vagy akár a kerítés köré. Estére nélkülözhetetlen a nagy lámpások vagy fényfüzérek ( amik nemcsak az Adventi időszakban szépek) hangulatos dekor világítása.

Az ősz sokaknak nem a kedvenc évszaka, pedig meg lehet élni egy olyan varázslatos időszaknak is, ami átvezet a forró nyárból a hideg télbe, amikor egyensúlyba kerül a hőmérséklet és az időjárás is tökéletes lesz a túrázáshoz, vagy a szabadidős programokhoz. Az őszi virágok még virágoznak, a fák már színes lombkoronába öltöznek. Jó időtöltés ilyenkor egy pihentető séta a közeli erdőben, parkban, ami egyúttal remek alkalmat teremt arra, hogy a belsőnkkel is egyensúlyba kerüljünk.

Az új évszak egyben egy új lehetőség a dekorálásra is. Egy új asztaldísz vagy csokor az étkezőbe, nappaliba, egy új ajtókopogtató a bejárathoz és az ember úgy érzi, hogy szinte újradekorálta otthonát.

Első javaslatunk egy gazdag őszi színekben vibráló csokor, amit elhelyezhetünk egy vázában akár az étkezőben vagy akár a nappaliban is, hogy meleg színeivel mindig mosolyt csaljon arcunkra, ha rátéved a tekintetünk a lakásban. Az időszak jellemző vágott virágai a rózsa, a kardvirág, a dália, a bogyós orbáncfű, a varjúháj és a napraforgó, hogy csak egy néhányat említsünk.

A cserepes növények között hagyományosan sláger az árvácska, a krizantém, de ajánljuk ezek mellett az őszi rózsát, a mirtuszhangát, a csarabot, a lampionvirágot vagy a korallbokrot is.

Az őszi virágok meleg színei miatt, mint a sárga, a piros, a barna és ezek árnyalatai segítenek barátságossá és otthonossá tenni a teret amik körülvesznek minket.

Az őszi tematikájú asztaldíszeknek csak a képzelet tud határt szabni. A fentebb említett virágok és termések összekombinálása igazi kreatív feladat. A hagyományos dísztökök és tobozok mellett beszerezhetünk olyan kompozíciókat is, amelyek őszi gyümölcsöket, pozsgás növényeket, vagy illatos gyertyákat tartalmaznak.

Üdvözöld rokonaidat, családtagjaidat, barátaidat, szomszédaidat egy szemrevaló ajtódekorációval és egy csodálatos őszi színekben pompázó asztaldísszel az őszi vendégségek idején. Tedd a bejáratot invitálóvá egy virágokból, termésekből, bogyókból és levelekből álló őszi ajtódísszel. Az elismerés nem marad el.

Leave a Reply